de warmste kerstmarkt


Naar jaarlijkse traditie organiseert de Sila Middenschool Westerlo “De Warmste Kerstmarkt” op de laatste dag voor de kerstvakantie. Deze kerstmarkt wordt georganiseerd door de leerlingen en leerkrachten van de school, maar iedereen is welkom om een kijkje te nemen bij de verschillende kraampjes van de klassen. Vorig jaar bracht deze kerstmarkt maar liefst 5.000 euro op voor De Warmste Week!

Ook dit jaar mocht de leerlingenraad beslissen naar welk goed doel de opbrengst van de kerstmarkt zal gaan. Hun keuze is dit jaar gevallen op MPI Oosterlo vzw.

MPI Oosterlo vzw is een dynamische organisatie binnen de sector voor personen met een verstandelijke beperking. De organisatie biedt een grote verscheidenheid aan ondersteuningsvormen in alle domeinen van het leven: wonen, werken, leren, vrije tijd, sport en cultuur. Meer dan 300 cliënten, zowel kinderen, jongeren als volwassenen met een verstandelijke beperking, al dan niet met bijkomende problemen, krijgen hier gespecialiseerde ondersteuning.

Wanneer? vrijdag 20 december 2019

Waar? Sila Middenschool Westerlo (Verlorenkost 1)

Hoe laat? 10:00 tot 11:30

Iedereen welkom!


%d bloggers liken dit: