Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

faq


 • Kan ik jullie actie ook (financieel) steunen zonder mee te lopen?
  Dat kan. Je kunt onze actie steunen door mee te lopen, maar we zijn ook op zoek naar Warme Sponsors. Meer informatie hierover kan je vinden via deze link. Je kunt ook een gift storten op rekeningnummer BE36 4176 0644 5181 (Vrij Onderwijs Westerlo, Verlorenkost 1, 2260 Westerlo – BIC: KREDBEBB) met vermelding “sponsoring Warmste Week”. Voor giften vanaf 40 euro kan een fiscaal attest gegeven worden. Meer info via deze brief.
 • Hoe lang is het parcours?
  Er werden twee afstanden uitgetekend: 5 of 10 kilometer. Niet voldoende voor jouw ultraruntraining? Je mag natuurlijk gerust meerdere rondjes lopen.
 • Valt er naast het loopevenement nog iets te beleven?
  Absoluut! De Bovenschool Westerlo vormt het centrum van de urban trail. Hier is de start en de finish van de omloop, maar voor de lopers, wandelaars en supporters voorzien we ook het Urban Trail Café (met heerlijk eten en drinken), een Vrij Podium, een Urban Trail Markt (met tweedehandsspulletjes en creaties van onze leerlingen voor het goede doel) en kinderanimatie (waaronder een springkasteel).
 • Vanaf wanneer begint het evenement in de Bovenschool Westerlo?
  Om 13u00 openen we de poorten van de Bovenschool Westerlo. Dan vertrekken ook de eerste lopers en wandelaars.
 • Moet iedereen op hetzelfde moment starten?
  Nee. De lopers vertrekken tussen 13u00 en 16u00. Wandelaars starten tussen 13u00 en 15u00.
 • Kan ik me ter plaatse nog inschrijven?
  Je kunt best op voorhand inschrijven en betalen al is er ook nog de mogelijkheid om ter plaatse in te schrijven.
 • Zijn er kleedkamers en douches voorzien?
  Er worden kleedruimtes voorzien, maar er zijn geen douchemogelijkheden.
 • Hoe kan ik de Sila Urban Trail bereiken?
  Je komt best met de fiets naar de Bovenschool Westerlo (Denis Voetsstraat 21). Er zal een ruime fietsenstalling voorzien worden. Kom je liever met de auto? Dan kan je parkeren op de parking aan de Bovenschool Westerlo. Let extra op voetgangers en lopers als je met de wagen komt!
 • Kan ik komen supporteren?
  Natuurlijk kan dat! De Bovenschool Westerlo vormt het centrum van de urban trail (bezoek zeker ook ons gezellig café en de marktje), maar langs het parcours kan je alle deelnemers ook aanmoedigen.
 • Is dit een wedstrijd?
  Nee, de urban trail loop je voor de fun (en voor het goede doel). Als je achteraf graag met je toptijd uitpakt op alle sociale media, dan ben je natuurlijk vrij om zelf je tijd te registreren via je loophorloge, smartwatch of loopapp.
 • Ik ben geen topsporter. Kan ik dit wel aan?
  Deze urban trail loop je voor je plezier en niet tegen de klok. Je hebt dus alle tijd om het parcours af te leggen. Wissel eventueel lopen en wandelen af zodat je op je eigen tempo kan finishen. Meedoen is hier absoluut belangrijker dan een toptijd neerzetten.
 • Op zondag zit ik eigenlijk graag in mijn zetel? Waarom zou ik meedoen?
  We kunnen wel honderden redenen bedenken! Sporten is gezond, je loopt voor het goede doel, je kan door plaatsen lopen waar dat normaal niet kan, de aanmoedigingen van alle supporters zijn onbetaalbaar, achteraf kan je nog iets lekker eten of drinken, het is een zalige groepsactiviteit, je kan achteraf tegen iedereen opscheppen over je sportieve prestaties, …

%d bloggers liken dit: