faq


 • Kan ik jullie actie ook (financieel) steunen zonder mee te lopen?
  Dat kan. Je kunt onze actie steunen door mee te lopen, maar we zijn ook op zoek naar de Warmste Sponsors. Meer informatie hierover kan je vinden via deze link. Je kunt ook een gift storten op rekeningnummer BE36 4176 0644 5181 (Vrij Onderwijs Westerlo, Verlorenkost 1, 2260 Westerlo – BIC: KREDBEBB) met vermelding “sponsoring Warmste Week”. Voor giften vanaf 40 euro kan een fiscaal attest gegeven worden.
 • Hoe lang is het parcours?
  De totale lengte van het parcours bedraagt bijna 6 kilometer. Je mag natuurlijk gerust meerdere rondjes lopen.
 • Valt er naast het loopevenement nog iets te beleven?
  Absoluut! De Bovenschool Westerlo vormt het centrum van de urban trail. Hier is de start en de finish van de omloop, maar voor de lopers en supporters voorzien we ook het Warmste Café (met heerlijk eten en drinken), een Warmste Markt (met creaties van onze leerlingen voor het goede doel) en kinderanimatie.
 • Vanaf wanneer begint het evenement in de Bovenschool Westerlo?
  Om 13u00 openen we de poorten van de Bovenschool Westerlo. De eerste lopers vertrekken om 14u00.
 • Moet iedereen op hetzelfde moment starten?
  Nee. De eerste lopers mogen vanaf 14u00 vertrekken, daarna kan je elk kwartier vertrekken. De laatste lopers vertrekken om 16u00.
 • Kan ik me ter plaatse nog inschrijven?
  Je kunt best op voorhand inschrijven en betalen al is er ook nog de mogelijkheid om ter plaatse in te schrijven.
 • Zijn er kleedkamers en douches voorzien?
  Er worden kleedruimtes voorzien, maar er zijn geen douchemogelijkheden.
 • Hoe kan ik de Sila Urban Trail bereiken?
  Je komt best met de fiets naar de Bovenschool Westerlo (Denis Voetsstraat 21). Er zal een ruime fietsenstalling voorzien worden. Kom je liever met de auto? Dan kan je parkeren op de parking aan de Bovenschool Westerlo.
 • Kan ik komen supporteren?
  Natuurlijk kan dat! De Bovenschool Westerlo vormt het centrum van de urban trail (bezoek zeker ook ons Warmste Café en de Warmste Markt), maar langs het parcours kan je alle deelnemers ook aanmoedigen.
 • Is dit een wedstrijd?
  Nee, de urban trail loop je voor de fun (en voor het goede doel). Als je achteraf graag met je toptijd uitpakt op alle sociale media, dan ben je natuurlijk vrij om zelf je tijd te registreren via je loophorloge, smartwatch of loopapp.
 • Ik ben geen topsporter. Kan ik dit wel aan?
  Deze urban trail loop je voor je plezier en niet tegen de klok. Je hebt dus alle tijd om het parcours af te leggen. Wissel eventueel lopen en wandelen af zodat je op je eigen tempo kan finishen. Meedoen is hier absoluut belangrijker dan een toptijd neerzetten.
 • Op zondag zit ik eigenlijk graag in mijn zetel? Waarom zou ik meedoen?
  We kunnen wel honderden redenen bedenken! Sporten is gezond, je loopt voor het goede doel, je kan door plaatsen lopen waar dat normaal niet kan, de aanmoedigingen van alle supporters zijn onbetaalbaar, achteraf kan je nog iets lekker eten of drinken, het is een zalige groepsactiviteit, je kan achteraf tegen iedereen opscheppen over je sportieve prestaties, …

%d bloggers liken dit: